Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Nyní vstupuje do hdy ruský satelit Bělorusko. Takže nyní jsou vaše slova nadávání na Rusko logická.

Ale směrem k roku 2015 jsou stejná vaše slova pouze dokladem slabošství Evropy.

Možná i tehdy tam nějaké zákulisní prsty Ruska ve hře byly, ale nikdo už nenutil západoevropské politiky k těm kýčovitým akcím, jako byla selfíčka s migranty apod. K tomu už žádný Putin žádného Macrona ani žádnou Merkel donutit nemohl. Žádný nátlak z Ruska nemohl donutit fotbalové fanoušky, aby před zápasem bundesligy rozvinuli nápis "Uprchlíci vítejte!".

Příměr:

Když je pan profesor známý hysterik a když navíc jetě přistupuje k hodnocení studentů nespravedlivě, třeba když hezkým studentkám dává za stejné znalosti lepší známky než studentům mužského pohlaví nebo když fanouškům Sparty dává za stejné znalosti lepší známky než fanouškům Slavie, a navíc když mě třeba nemá rád z osobních důvodů a ještě návdavkem o mně ví, že fandím Slavii, tak to ještě neznamená, že ta pětka ze zkoušení, kterou jsem od něj včera dostal, musela být stoprocentně neoprávněná. Pan profesor může všechny ty nectnosti oopravdy mít, ale přesto ta pětka může být oprávněná, protože já jsem to skutečně mohl zcela neumět.

Návrat z příměru do relity:

Rusko může mít hodně nectností (a také že je doopravdy má), avšak přesto si Evropa za tu migrantskou krizi z roku 2015 může sama.

3 0
možnosti
ZZ

Na přesun do Evropy čeká cca 800 mil. migrantů !

A jen tak pro zajímavost - EU má cca 450 mil obyvatel.

:-P

0 0
možnosti
SB

A i z tohoto podstatně nižšího čísla jsou desítky milionů migrantů už nyní.

0 0
možnosti
ZZ

Ano máte pravdu, že velká část obyvatel EU i Británie je z etnicky odlišných zemí, ale přísun migrantů do těchto států je trvalý.

Stejná problematika je v celé EU - jen se o ní u nás vůbec nemluví.

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3388366-z-francie-do-britanie-putuji-po-mori-rekordni-pocty-migrantu-londyn-si-stezuje-ale

0 0
možnosti
JM

J66o73s51e82f 18M38i89k68e83l

16. 11. 2021 1:55

Ano, Evropa si může za migrantskou krizi sama. To ale neznamená, že Putin a Lukašenko ji můžou ještě beztrestně podporovat!

0 0
možnosti
ZZ

A jak to dělají ?

Oni migrantům udělují německá víza ?

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 465x
odborník v oblasti mezinárodních vztahů, analytik, redaktor, tlumočník, mluvím francouzsky, německy, rusky.

Seznam rubrik