Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59i17r56i 86T45i61c26h72y

18. 11. 2021 19:33

Tak jak to vlastne je ? Pres milion nezadoucich vetrelcu proniklo do zapadni Evropy, hranicni straze nic nedelaly, prevazeci vetrelcu nebyli pochytani a souzeni, zapdni politici ty vetrelce vitali ... a ted se mnozi rozhorluji nad tim, ze par tisic vetrelcu se snazi dostat z Beloruska na zapad, at uz se dostali do Beloruska jakymkoli zpusobem. Polaci na to ovsem necinne neprihlizej. Samozrejme, ze to vsechno zpusobil Puti,

1 1
možnosti

To jsou holt paradoxy naší Eurounijní politiky. ̈

Viníka všeho je třeba veřejnosti odhalit a exemplárně potrestat !

Putin se jeví jako optimální oběť.

;-D

0 0
možnosti

BBC uvádí, ze je Belorusko stehuje do provizorniho ubytovani uvnitr Beloruska,

1 0
možnosti
Foto

J21o96s80e10f 20B52á21r16t49a

18. 11. 2021 12:54

Dokud budou fabriky, voda.....patřit Bělorusům, sankce budou pokračovat. Až po demokratizaci země, kdy bude všechno rozkradeno, jako u nás a zisky budou směřovat do EU bude vše O.K. A to považuji Lukašenka za totalitního vládce.

1 2
možnosti
Foto

Skutečným viníkem je diferenciál bohatství mezi Evropou a zeměmi, odkud imigranti přicházejí. Jediným trvalým řešením je takové zchudnutí Evropy, že už nikoho nebude lákat sem přijít. Vzpomeňte si, ja máklo imigrantů k nám nebo do Ruska přicházelo před rokem 1989!

1 0
možnosti

;-DR^

Jste málo proevropský !

Měl byste být víc protiputinovský !!!

Nicméně nepřímo potvrzujete, že hlavním důvodem migrace jsou sociální dávky.

;-)

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že za všechno může Rusko.

A nejvíce Rusko může za to, že USA a některé evropské státy vojensky napadly Irák, Libyi, Afghánistán, podpořily islámské teroristy v Sýrii, čímž tyto státy rozvrátily a destabilizovaly.

Podle této logiky jednají představitelé Polska a EU a část našich politiků i občanů tomu věří.

2 2
možnosti
Foto

Blog přináší zajímavé informace, ale chybí mi v něm autorův vlastní názor či hodnocení situace. Název blogu pokládá zajímavou otázku, kterou ale de facto příliš neřeší (kromě vyjádření polského premiéra, který Rusko označil za zodpovědné za migrační krizi). Omlouvám se za přátelskou kritiku...

0 0
možnosti

Vždy je lépe hledat veřejně nepřítele tam, kde není.

Kdy už konečně začneme všichni sbírat jen objektivní informace, aby si závěr mohl udělat každý sám podle sebe. Místo toho mnozí lačně touží jen po tom, co jim řekne ČT, nebo některý politik, co si máme myslet a tento cizí názor jen dál papouškují.

Předem se omlouvám i já, za tuto přátelskou kritiku.

;-)

1 0
možnosti

Otázka je co teď s lidmi, které nechce ani Polsko, ani Bělorusko? Starat by se mělo Bělorusko, protože tuhle situaci vytvořily běloruské cestovky. Jestli a jak rychle se stará je jiná otázka. O deportaci zpět do země původu nemůžu najít žádný odkaz.

Proč ale Poláci odmítají do zóny pustit doktory a humanitární pracovníky?

To jako hrozí, že doktoři otevřou polskou hranici? Proč je nikdo nesmí zkontrolovat?

0 4
možnosti

Podle logiky prvního odstavce, musí doktory a humanitární pracovníky k uprchlíkům pustit Bělorusko, jsou totiž na jeho území. Jak by je asi Poláci k uprchlíkům dostali? Průchodem přes hranici to Lukašenko nedovolí. To znamená vpustit uprchlíky na území Polska a zpátky je už nikdo nedostane. Přítomnost humanitárních pracovníků na hranicích by situaci jen vyhrotilo, nedej bože, že by byl některý z nich postřelen, nebo zabit. To by mohlo začít skutečnou válku, to si snad nikdo nepřeje. Oni někteří aktivisti jsou fakticky na hlavu, úmyslně ze sebe dělají terč a věří, že jim se nikdo neodváží ublížit.

6 0
možnosti

P30e36t34r 30D16r86a84p57a24l

18. 11. 2021 6:41

Samozřejmě, že viníkem je Putin. Lukasenko je jeho vazal a bez souhlasu Putina naudela vůbec nic

2 1
možnosti

Takže viníkem je Putin a nikoli Merkel.;-D

1 3
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 465x
odborník v oblasti mezinárodních vztahů, analytik, redaktor, tlumočník, mluvím francouzsky, německy, rusky.

Seznam rubrik