Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J83a49n 53R84á42ž

15. 11. 2021 19:54

Zapomněl jste zmínit hlavní úlohu Trumpa, Si-Ťin pchinga a Kim čong una na tom, co se děje na polsko běloruských hranicích. Lukašenko je v tom nevině.

1 1
možnosti

Pane Nováku, jestli vy jste odborník v oblasti mezinárodních vztahů, tak já jsem odborník na jadernou fůzi !

;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

I za socialismu byste udělal kariéru.

4 0
možnosti

Rusko zjistilo, že umělé vyvolání humanitární krize výrazně pomáhá radikálům ve volbách v demokratických zemích. Celá ta bezohledná mašinérie vysílání lidí na smrt je založená na chamtivosti a absolutní ignoraci lidského života, lidé jsou jako věc, nástroj, prostředek. Kdo to dělá a na čí úkor. Na cestu se mohou vypravit pouze ti co to mají šanci fyzicky zvládnout a ti co mohou zaplatit převaděčům. Proč těhotná Syřanka s dostatkem peněz nesedne na běžný let do arabské země, kde je humanita na normální úrovni, co ji přinutí prodat hluboce pod cenou celý majetek a dát svůj život všanc zlodějským převaděčům? Jak to že utečenci z přísně nábožensky organizovaných zemí umí anglicky líp něž spousta Čechů po několika letech marného studia? Zajímá se někdo o to, kdo jsou ti lidé v bezohledném mlýnku na maso? Kdo a proč je semele, obere o vše a zubožené vyvrhne na hranicích svobodného světa?

Celé to zapadá do jedno jediného scénáře, který známe od našich "Šmejdů", podvodníků, sebestředných asociálů bažících po moci, despotu, samovládců a tyranů, zaměřují se masovou vrstvu na hranici chudoby, ti nesnáze uvěří a nechají se obrat i o zbytek toho co mají. Běžence oberou o všechno, ti pak nemají kam jít, nikdo je nechce, nemají prostředky aby zůstaly a nemohou se vrátit. Jejich osud výše zmíněné hyeny nezajímá, ztráty jsou jaksi v ceně. Na příkladu našich "Šmejdů" je vidět jak na to, jedině možné je zaujmout dostatečně tvrdý postoj a necuknout, každá skulina je drasticky potrestána, zlu se ustupovat nesmí.

Pokud si někdo myslí, že to není humánní a že jsme jako oni, tak ne, za těmito několika tisíci co zkouší průchodnost systému, jsou statisíce dalších a pak by šla veškerá humanita stranou, propaganda o utlačování by se rozjela a to je jen krůček ke skutečné válce.

Naše společnost vstřebá lehce tisíce cizinců, ale jen ty, které chceme a kteří chtějí být také Češi.

1 0
možnosti

Výhody doživotního pobírání sociálních dávek nejen pro migranta, ale výhledově i pro celou jeho rodinu - stojí za těch pár hodin nepohodlí.

;-)

5 0
možnosti

Nyní vstupuje do hdy ruský satelit Bělorusko. Takže nyní jsou vaše slova nadávání na Rusko logická.

Ale směrem k roku 2015 jsou stejná vaše slova pouze dokladem slabošství Evropy.

Možná i tehdy tam nějaké zákulisní prsty Ruska ve hře byly, ale nikdo už nenutil západoevropské politiky k těm kýčovitým akcím, jako byla selfíčka s migranty apod. K tomu už žádný Putin žádného Macrona ani žádnou Merkel donutit nemohl. Žádný nátlak z Ruska nemohl donutit fotbalové fanoušky, aby před zápasem bundesligy rozvinuli nápis "Uprchlíci vítejte!".

Příměr:

Když je pan profesor známý hysterik a když navíc jetě přistupuje k hodnocení studentů nespravedlivě, třeba když hezkým studentkám dává za stejné znalosti lepší známky než studentům mužského pohlaví nebo když fanouškům Sparty dává za stejné znalosti lepší známky než fanouškům Slavie, a navíc když mě třeba nemá rád z osobních důvodů a ještě návdavkem o mně ví, že fandím Slavii, tak to ještě neznamená, že ta pětka ze zkoušení, kterou jsem od něj včera dostal, musela být stoprocentně neoprávněná. Pan profesor může všechny ty nectnosti oopravdy mít, ale přesto ta pětka může být oprávněná, protože já jsem to skutečně mohl zcela neumět.

Návrat z příměru do relity:

Rusko může mít hodně nectností (a také že je doopravdy má), avšak přesto si Evropa za tu migrantskou krizi z roku 2015 může sama.

3 0
možnosti

Na přesun do Evropy čeká cca 800 mil. migrantů !

A jen tak pro zajímavost - EU má cca 450 mil obyvatel.

:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 465x
odborník v oblasti mezinárodních vztahů, analytik, redaktor, tlumočník, mluvím francouzsky, německy, rusky.

Seznam rubrik